KNLTB
Voor de KNLTB hebben we de afgelopen 2,5 jaar tijdens grote evenementen het e.e.a. aan entertainment verzorgd zoals: Davis Cup 2017 Den Haag,
WK Rolstoeltennis Apeldoorn,
Menzis TenniskidsFeest in Groningen, Utrecht, Eindhoven, Alpen a/d Rijn en Den Haag.

Menzis tenniskids 28 sept 2018 6
Foto 02 07 17 10 27 55

Menzis Tenniskidsfeest at School Den Haag
Op vrijdag 28 september werd het Plein in Den Haag omgetoverd tot één grote tennisaccommodatie. Op deze dag sloten de Gemeente Den Haag, zorgverzekeraar Menzis en de KNLTB het Menzis Tenniskids@school project in Den Haag af. Het was een groot slotevenement met kinderen van basisscholen in Den Haag die gezamenlijk gaan tennissen. Het Tenniskids@school project is bedoeld om kinderen in beweging te krijgen en hen in aanraking te laten komen met de tennissport.
Joeri verzorgde 4 keer de opening op deze dag en zetten tijdens de 2e ronde ook Tweede Kamerlid, Lisa Westerveld (Groenlinks) met honderden kinderen aan het dansen.

https://www.menzis.nl/publicaties/in-de-maatschappij/2018/10/03/feestelijke-afsluiting-tenniskids-at-school-project-in-den-haag

https://knltb.nl/nieuws/2018/08/afsluiting-tenniskidsschool-project-den-haag/

Davis Cup 2017
Door de evenementen organisator van de KNLTB zijn wij gevraagd om tijdens de Davis Cup in Den Haag het publiek te enthousiasmeren en op te hypen.
O.l.v. Joeri danste zijn 30 wedstrijddansers vanuit DJF DANCE CENTRE als voorprogramma van de wedstrijd. Tussen de games door draaide de DJ feestelijke muziek, was Joeri de MC en danste de dansers enthousiast mee.
https://www.daviscup.com/

WhatsApp Image 2018 05 27 at 20.56.39

WK Rolstoeltennis 2018, Apeldoorn

Tijdens de officiële opening van het WK Rolstoeltennis in Apeldoorn verzorgde Joeri met zijn dansers een interactieve dansshow voor rolstoeltennissers vanuit de hele Wereld, ook Prinses Margriet bewoog enthousiast mee. Ook waren de Gedeputeerde van de Provincie Gelderland de Heer Jan Markink, de Burgermeester van Apeldoorn de heer John Berends aanwezig bij de opening van dit prachtige sportevent.

Aan het evenement in Apeldoorn doen 44 teams uit 25 verschillende landen mee. Deze teams doen mee in vier verschillende categorieën: heren, dames, quads en junioren. Nederland is in elke categorie vertegenwoordigd met een team. Het Nederlandse damesteam is als eerste geplaatst en wordt gevormd door de wereldtoppers Diede de Groot, Aniek van Koot, Marjolein Buis en Michaëla Spaanstra. De Nederlandse dames wisten het toernooi alleen in 1994, 1999 en 2017 niet te winnen. Vorig jaar verloor het team in de finale van China, waardoor ze dit jaar in eigen land de 30ste titel kunnen binnenhalen.

Openingsceremonie

Op zondag 27 mei van 17.00 – 18.00 uur vond in het Oranjepark in Apeldoorn de openingsceremonie plaats. De spelers gaan vanaf het Stadhuis in een parade naar het Oranjepark, waar een programma is van dans, presentatie van de teams en speeches.

https://www.knltb.nl/nieuws/2017/02/knltb-haalt-world-team-cup-en-doubles-masters-naar-nederland/

FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER
YOUTUBE

ALGEMENE VOORWAARDEN    |     DISCLAIMER     |     PRIVACY    |      COPYRIGHT 2018 DANSJEFIT.NL    |     ADVIES EN REALISATIE MEES