DANSEN = TEAMBUILDING

“De dansworkshop was een groot succes! Joeri maakte de beentjes en sfeer goed los!” “Wat een supersfeer werd er neergezet! ”, “Niemand kon stilzitten”. Slechts enkele van de reacties op de dansworkshops van dansentertainer Joeri.

DansJeFit@WORK is een aanstekelijk concept voor bedrijven, instellingen of gemeentes om medewerkers allemaal aan het dansen te krijgen. Het middel bij uitstek om te ontspannen maar ook om te verbinden en vitaliteit te bevorderen. Immers, dansen is een sociaal gebeuren, je leert elkaar op een andere, verrassende manier kennen en het is gezond.

Joeri creëert een prettige, losse sfeer door zijn aanstekelijk enthousiasme, waarbij iedereen betrokken wordt en stilzitten wel heel lastig wordt.

Wij verzorgen dansworkshops bij bedrijven als Kruidvat, Maison van den Boer, Rijkswaterstaat en het ministerie van VWS, diverse gemeentes en instellingen en wellicht binnenkort ook bij uw bedrijf?

DansJeFit@WORK

  • Bedrijfsworkout
  • Teambuilding
  • Kick-off/onderdeel van vitaliteitsprojecten
  • Kerst- en nieuwjaarsborrels
  • Jubilea
  • Kick-off clean-disk day
  • etc.

Voor meer informatie staan wij altijd open voor een vrijblijvende afspraak.

WAAR ZIJN WIJ GEWEEST?

5

‘Gezond het nieuwe jaar in’

Onder bovenstaande titel verzorgde Joeri op diverse directies in de toren van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in de tweede week van Januari dansworkshops. De duur van een workshop was 30 minuten en deze was aangesloten op vergaderingen, meetings of andere momenten waardoor er als team samen werd bewogen en gedanst op aanstekelijke muziek en ontspannen sfeer.

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
8 2

‘Clean diskday’

Alle 150 ambtenaren van de gemeente Brummen (GLD) hebben op een woensdag een ‘clean diskday’. Een gezamenlijke actie voor alle medewerkers waarin letterlijk veel hardeschijven, usb, en desktops opgeruimd moesten worden. De 150 ambtenaren verzamelden om 9.00u in de garage van de buitendienst van de gemeente. Hier hield de gemeente Secretaris een intro woord waarna Joeri in een kwartier een dansende en swingende start verzorgde. Iedereen deed mee, de neuzen stonden dezelfde kant op, onder de noemer: samen gaan we de klus vandaag klaren. Succes!

 

8 1

Kerstborrel

Tijdens de jaarlijkse Kerstborrel op het hoofdkantoor van Maison van den Boer te Veghel zette Joeri 300 medewerkers na het openingswoord van de CAO dit prachtige familiebedrijf met de neuzen dezelfde kant op om samen als een team tegelijk te bewegen.

 

7 1

‘Healthweek bij Kruidvat’

3000 medewerkers in beweging  van order pickers, heftruckchauffeur, kantoormedewerkers tot aan de directeur.

Kruidvat organiseert voor haar medewerkers vitaliteitsactiviteiten.
Fitte medewerkers zorgen voor fijne werksfeer, effectieve arbeid.
Tijdens de healthweek in oktober verzorgde wij 6 workshops in 2 weken.
Op de druk bezette dagen wilde Kruidvat dat wij voor aanvang van een ploegendienst de medewerkers in beweging zetten. In ongeveer 10 minuten veranderde het gigantische distributie centrum van Kruidvat in een swingende menigte vol vrolijkheid. De mensen gingen vol enthousiasme naar hun werkplek.

De dans bestond uit makkelijk te volgen bewegingen en fitness gerelateerde bewegingen, rekken en strekken, wat de medewerkers ook kunnen toepassen wanneer zij een werkdag dezelfde bewegingen maken.

DansJeFit@Work werd zeer goed ontvangen door de deelnemers en zorgde zeker voor plezier en volop gespreksvoer op de werkvloer!

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
9 3

 

Makro Kerstpakketten
Makro Kerstpakketten vierde de 100 dagen countdown voor Kerst.
De medewerkers uit de showrooms verspreid over Nederland kwamen voor een trainingsdag naar het hoofdkantoor met een aansluitende bbq.
Joeri was gevraagd om de medewerkers enthousiast te ontvangen en de sfeer erin te brengen. Naast de MC draaide hij ook muziek.

FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER
YOUTUBE

ALGEMENE VOORWAARDEN    |     DISCLAIMER     |     PRIVACY    |      COPYRIGHT 2018 DANSJEFIT.NL    |     ADVIES EN REALISATIE MEES