DANSJEFIT MAAKT VAN ELK EVENT PAS ECHT EEN FEEST!

 

Professioneel event, opening, verenigingsactiviteit, personeelsfeest of jaarlijkse feestdag? DansJeFit maakt van elk event echt een feest, groot- of kleinschalig! Dansentertainer Joeri weet op aanstekelijke en energieke wijze iedereen aan het dansen te krijgen. Fun en easy to follow, plezier en gezelligheid gegarandeerd!

Wekelijks verrijken we uiteenlopende evenementen met dansentertainment. De hedendaagse dansstijlen lenen zich hier perfect voor. Streetdance, hiphop, salsa. Alles kan en iedereen kan er aan meedoen. En we geven het toe, de eerste stappen op de dansvloer zijn altijd wat onwennig. Maar eenmaal over de drempel, is het ijs zo gebroken en heeft iedereen gegarandeerd plezier! Dat is waar DansJeFit voor staat!

Voorbeelden van evenementen waarbij DansJeFit is in te zetten:

 • Professionele, klein- en grootschalige (sport)events
 • bedrijfs(her)openingen
 • jaarlijkse feestdag bij (sport)verenigingen
 • openingen bij bedrijf en (sport)verenigingen
 • familiedagen
 • feesten, jubilea
 • etc.

Interesse gekregen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

WAAR ZIJN WIJ GEWEEST?

 • 1 2
 • 2
 • 3

KRAJICEK TOURNAMENT DAY 2019 •
Ahoy Rotterdam

Na de officiële opening van Richard Krajicek danste Joeri met de aanwezige kinderen!

Meer dan 300 kinderen van 23 verschillende Playgrounds genoten van het tennistoernooi en meer dan 10 urban sports en activiteiten!

Ook kwam Quinty Trusfull namens de
Postcode Loterij Richard Krajicek een cheque overhandigen van maarliefst €2.500.000,- om 10 Playgrounds te transformeren tot innovatieve en inspirerende buitenspeelplekken.

Krajicek Foundation

#urbansports #buitenspelen #toernooi

 
 

Op een bijzondere plek, dansen in de Kerk⛪️

“SAMEN DANSEN”

Tijdens de kennismakingsdag voor de
10 tallen Communicanten van de Gabrielparochie!

Parochie H. Gabriël
Gemeente Montferland

 • 1
 • 2
 • 3 1
 • 4 1
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Workshop in de JOHAN CRUIJF ARENA

Na de wedstrijd Ajax – Utrecht heeft Joeri
150 kinderen van de 150 genodigden/relaties van hoofdsponsor #abnamro een dans aangeleerd!

De kinderen danste deze als officiële opening van #champcamp op het veld van de JC ARENA!

ABN AMRO
AFC Ajax

Ontwerp zonder titel 4

Krajicek Foundation, Den Haag

Woensdag 11 juli vond de opening plaats van de eerste overkapte Krajicek playground van Nederland in Den Haag.

In de Haagse wijk Escamp is op woensdag 11 juli de eerste overkapte Krajicek Playground van Nederland geopend. De feestelijke opening was in handen van Quinty Trustfull. Joeri verzorgde een openingsdans voor ruim 300 kinderen uit de buurt, zij konden meedoen aan verschillende sport- en spelactiviteiten en genoten van een freestyle voetbaldemonstratie van Soufiane Touzani.

365 dagen per jaar beschut buiten spelen en sporten

De Krajicek Foundation begeleidt en motiveert kinderen en jongeren in aandachtswijken om dicht bij huis te sporten en te spelen. Op 120 Krajicek Playgrounds verspreid door Nederland spelen en sporten iedere dag 4.500 kinderen.

Door het plaatsen van een sportoverkapping kunnen kinderen 365 dagen per jaar beschut buiten spelen en sporten. Dankzij de Nationale Postcode Loterij heeft de Krajicek Foundation de mogelijkheid gekregen om drie Playgrounds te voorzien van een overkapping. Krajicek Playground Bouwlust in Den Haag heeft de primeur en is de eerste van Nederland met een sportoverkapping.

“Ook als het regent of sneeuwt kunnen kinderen nu gewoon buiten sporten en spelen. Dankzij de overkapping kunnen zij vaker en intensiever gebruik maken van de Playground. En dat is belangrijk, want de Nederlandse jeugd beweegt veel te weinig”: aldus Simone Richardson (Directeur Krajicek Foundation).

Bron: https://krajicek.nl/

2

Binnenspeeltuin Ballorig

Een indoor speeltuin waar kinderen echt kind kunnen zijn. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeest of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In ons speciaal ingerichte peutergedeelte kunnen kinderen tot 5 jaar met ouder of leeftijdsgenootjes op ontdekking. Binnen spelen is nog nooit zo’n feest geweest!

www.ballorig.nl

IMG_3708
Ontwerp zonder titel 5

De Thomashuizen Nederland
Viert haar 15 jarige bestaan met 1400 man
in de GouweKerk Gouda.

Na een optreden van Frans Duits was het tijd voor Joeri! Tijdens het feestje kon een minidansworkshop natuurlijk niet ontbreken.

Opdrachtgever yp events

Wat is een Thomashuis?

Een Thomashuis is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. De bewoners en de verantwoordelijke zorgverleners wonen er op een zo gewoon mogelijke manier met elkaar samen. Korte communicatielijnen, warmte en persoonlijke aandacht staan er centraal.

www.thomashuis.nl

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
3

KNLTB
Voor de KNLTB hebben we de afgelopen 2,5 jaar tijdens grote evenementen het e.e.a. aan entertainment verzorgd zoals: Davis Cup 2017 Den Haag,
WK Rolstoeltennis Apeldoorn,
Menzis TenniskidsFeest in Groningen, Utrecht, Eindhoven, Alpen a/d Rijn en Den Haag.

Foto 02 07 17 10 27 55

Davis Cup 2017
Door de evenementen organisator van de KNLTB zijn wij gevraagd om tijdens de Davis Cup in Den Haag het publiek te enthousiasmeren en op te hypen.
O.l.v. Joeri danste zijn 30 wedstrijddansers vanuit DJF DANCE CENTRE als voorprogramma van de wedstrijd. Tussen de games door draaide de DJ feestelijke muziek, was Joeri de MC en danste de dansers enthousiast mee.
https://www.daviscup.com/

WhatsApp Image 2018 05 27 at 20.56.39
Menzis tenniskids 28 sept 2018 6

Menzis Tenniskidsfeest at School Den Haag
Op vrijdag 28 september werd het Plein in Den Haag omgetoverd tot één grote tennisaccommodatie. Op deze dag sloten de Gemeente Den Haag, zorgverzekeraar Menzis en de KNLTB het Menzis Tenniskids@school project in Den Haag af. Het was een groot slotevenement met kinderen van basisscholen in Den Haag die gezamenlijk gaan tennissen. Het Tenniskids@school project is bedoeld om kinderen in beweging te krijgen en hen in aanraking te laten komen met de tennissport.
Joeri verzorgde 4 keer de opening op deze dag en zetten tijdens de 2e ronde ook Tweede Kamerlid, Lisa Westerveld (Groenlinks) met honderden kinderen aan het dansen.

https://www.menzis.nl/publicaties/in-de-maatschappij/2018/10/03/feestelijke-afsluiting-tenniskids-at-school-project-in-den-haag

https://knltb.nl/nieuws/2018/08/afsluiting-tenniskidsschool-project-den-haag/

WK Rolstoeltennis 2018, Apeldoorn

Tijdens de officiële opening van het WK Rolstoeltennis in Apeldoorn verzorgde Joeri met zijn dansers een interactieve dansshow voor rolstoeltennissers vanuit de hele Wereld, ook Prinses Margriet bewoog enthousiast mee. Ook waren de Gedeputeerde van de Provincie Gelderland de Heer Jan Markink, de Burgermeester van Apeldoorn de heer John Berends aanwezig bij de opening van dit prachtige sportevent.

Aan het evenement in Apeldoorn doen 44 teams uit 25 verschillende landen mee. Deze teams doen mee in vier verschillende categorieën: heren, dames, quads en junioren. Nederland is in elke categorie vertegenwoordigd met een team. Het Nederlandse damesteam is als eerste geplaatst en wordt gevormd door de wereldtoppers Diede de Groot, Aniek van Koot, Marjolein Buis en Michaëla Spaanstra. De Nederlandse dames wisten het toernooi alleen in 1994, 1999 en 2017 niet te winnen. Vorig jaar verloor het team in de finale van China, waardoor ze dit jaar in eigen land de 30ste titel kunnen binnenhalen.

Openingsceremonie

Op zondag 27 mei van 17.00 – 18.00 uur vond in het Oranjepark in Apeldoorn de openingsceremonie plaats. De spelers gaan vanaf het Stadhuis in een parade naar het Oranjepark, waar een programma is van dans, presentatie van de teams en speeches.

https://www.knltb.nl/nieuws/2017/02/knltb-haalt-world-team-cup-en-doubles-masters-naar-nederland/

FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER
YOUTUBE

ALGEMENE VOORWAARDEN    |     DISCLAIMER     |     PRIVACY    |      COPYRIGHT 2018 DANSJEFIT.NL    |     ADVIES EN REALISATIE MEES