DANSPLEZIER GEGARANDEERD!

 

Joeri is een enthousiaste, energieke dansentertainer. Al van jongs af aan ademt en leeft hij dans. Sinds 2009 heeft hij meerdere dansscholen in Gelderland opgezet onder de noemer DJF DANCE CENTRE waarbij plezier, verbinding en laagdrempeligheid de belangrijkste speerpunten zijn.

Vanuit zijn passie heeft hij zich daarnaast de afgelopen jaren gespecialiseerd in het in beweging krijgen van grote groepen mensen van alle leeftijden en achtergronden. Scholen, mensen met een beperking en ook bedrijven doen regelmatig een beroep op hem bij bijvoorbeeld openingen, bewegingsprojecten, evenementen etc.

Naast diverse schoolprojecten danste hij met ambtenaren van gemeentes, personeelsleden van het distributiecentrum Kruidvat, directieleden van diverse organisaties als bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, het Ministerie van VWS, OCW en SZW, verpleeghuisartsen uit heel Nederland tijdens een congres voor dementie, met honderden kids tijdens de RTL Telekids Nieuwjaarsplons in LandalGreenParks en hij verzorgde de openingen van de Daviscup en de Krajicek Foundation Playground. De groepen varieerden hierbij van 50 tot 1500 deelnemers.

Zijn kracht ligt in het inspelen op de groep die hij voor zich heeft. Hij voelt goed aan hoe hij mensen individueel kan motiveren om ze in korte tijd met zijn aanstekelijk enthousiasme allemaal aan het dansen te krijgen. Fun en easy to follow! Plezier gegarandeerd! 

  • Menzis tenniskids 28 sept 2018 (1)[1]
  • Déjan telefoon-192[1]
  • Menzis tenniskids 28 sept 2018 (3)

FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER
YOUTUBE

ALGEMENE VOORWAARDEN    |     DISCLAIMER     |     PRIVACY    |      COPYRIGHT 2020 DANSJEFIT.NL